Hírek

2018. május 31.

Milorad Krstic: Ruben Brandt, a gyűjtő

„Ruben Brandt jön, lát, és mindent vihet – Milorad Kristic alkotása az év egyik legjobb filmje lehet. … A látványos üldözések és akciójelenetek a film noir képi és történeti világával keverednek, az események pedig több, mint 100 képzőművészeti alkotás körül zajlanak, amiket Milorad Krstić álmodott újra a vászonra.” A Filmhu a Ruben Brandt-ról

KORÁBBI HÍREK

Locarno: Rekordszámú magyar világpremier a nagy presztízsű filmfesztiválon
A Ruben Brandt, a gyűjtő a Piazza Grandéra, Kenyeres Bálint első filmje, a Tegnap az Arany Leopárdért folyó „Cineasti del presente” versenybe és Zurbó Dorottya Inkubátor Programban készült alkotása, a Könnyű leckék a Kritikusok Hetére kapott meghívást. (2018.07.11.)

Novemberben jön a Ruben Brandt, a gyűjtő
Novemberben kerül a magyar mozikba Milorad Krstic szerb származású rendező, író, látványtervező Ruben Brandt, a gyűjtő című egész estés animációs akció-thrillere, amely világhírű művészeti alkotásokon keresztül a műkincsrablók izgalmas világába vezeti a nézőt. (2018.05.04.)

Új kezdetek, izgalmas folytatások: ők forgatnak 2017-ben
Animációk, az Inkubátor Program elsőfilmjei, illetve izgalmas és fontos életművek folytatásai forognak 2017-ben a Filmalap támogatásával. (2017.01.10.)

Animációs thriller és a Viszkis film készül a Filmalap támogatásával
A Filmalap a Ruben Brandt, a gyűjtő című animáció gyártását és Antal Nimród krimijének előkészítését támogatja a Filmszakmai Döntőbizottsága legutóbbi határozata szerint. (2016.02.25.)

Filmgyártási támogatás a Filmalaptól: 600 millió forint

A honlap zavartalan működése érdekében cookie-kat (sütiket) használunk.RENDBEN