Hírek

2018. május 31.

Nemes Jeles László: Napszállta

„Nem politikai thriller, nem is tiszta thriller, hanem titokfilm. … Nem egy nett, élére vasalt kosztümös filmet kell magunk elé képzelnünk, inkább egy olyat, ami a kor atmoszféráját próbálja meg érzékletesen és hitelesen megidézni – és talán éppen ebben állhat a Sunset újdonsága.” Nemes Jeles László a Sunset-ről

KORÁBBI HÍREK

Velence: Az Arany Oroszlánért versenyez a Napszállta
Az Oscar-díjas Saul fiarendezője, Nemes Jeles László Napszállta (Sunset) című második nagyjátékfilmje meghívást kapott a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába. (2018.07.25.)

Nemes Jeles László befejezte a Sunset forgatását
Az Oscar-díjas Saul fia rendezője, Nemes Jeles László 2017. szeptember 2-án befejezte második nagyjátékfilmje, a Sunset forgatását. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készülő Sunset forgatása június 12-én kezdődött és 53 napig tartott budapesti és vidéki helyszíneken. Az alkotók köszönik a lakosság türelmét. (2017.09.04.)

Forog a Sunset
Az Oscar-díjas Saul fia rendezője, Nemes Jeles László 2017. június 12-én elkezdte forgatni Sunset című második nagyjátékfilmjét Filmalap támogatással. A tervek szerint a forgatás 52 napig, augusztus 31-ig tart, a film 2018 nyarán kerül a magyar mozikba. Az 1913 nyarán játszódó Sunset több budapesti és vidéki helyszínen forog. (2017.06.13.)

Új kezdetek, izgalmas folytatások: ők forgatnak 2017-ben
Animációk, az Inkubátor Program elsőfilmjei, illetve izgalmas és fontos életművek folytatásai forognak 2017-ben a Filmalap támogatásával. Almási Tamás új egészestés dokumentumfilmet készít, míg Nemes Jeles László, Reisz Gábor és Ujj Mészáros Károly pedig kiemelkedően sikeres bemutatkozását követően a második nagyjátékfilmjét forgatja idén. (2017.01.10.)

Nemes Jeles László új alkotása Filmalap támogatással készül
Az Oscar-díjas Saul fia rendezője, Nemes Jeles László új filmjének nyáron kezdődik a forgatása a Filmalap 1,5 milliárd forintos támogatásával a Döntőbizottság legutóbbi határozata értelmében. (2017.01.10.)

Filmgyártási támogatás a Filmalaptól: 1 milliárd 590 millió forint

Jakab Juli, a Sunset főszereplője

A honlap zavartalan működése érdekében cookie-kat (sütiket) használunk.RENDBEN