Hírek

2018. július 26.

Kenyeres Bálint: Tegnap

Victor Ganz, az 50-es éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a helyszínre siet, hogy kezébe vegye az irányítást. Odaérve azonban szembesül régen eltemetett emlékeivel: egy 20 évvel ezelőtti szerelem történetével és megkezdődik a kétségbeesett nyomozás a titokzatos lány után. Múlt és jelen szép lassan összemosódik, Ganz pedig egyre mélyebbre süllyed saját, belső útvesztőjében.

KORÁBBI HÍREK

Tizenegy év után az Arany Leopárdért
Szeptembertől látható a hazai mozikban Kenyeres Bálint első nagyjátékfilmje, a Tegnap. A magyarországi premier előtt a Tegnap a locarnói filmfesztivál Cineasti del Presente nevű versenyprogramjában mutatkozik be, így tizenegy év után újra magyar film száll versenybe itt az Arany Leopárdért. (2018.07.24.)

Locarno: Rekordszámú magyar világpremier a nagy presztízsű filmfesztiválon
A Ruben Brandt, a gyűjtő a Piazza Grandéra, Kenyeres Bálint első filmje, a Tegnap az Arany Leopárdért folyó „Cineasti del presente” versenybe és Zurbó Dorottya Inkubátor Programban készült alkotása, a Könnyű leckék a Kritikusok Hetére kapott meghívást. (2018.07.11.)

Kenyeres Bálint: Tegnap

A honlap zavartalan működése érdekében cookie-kat (sütiket) használunk.RENDBEN