Hírek

Csuja László: Virágvölgy

„A főszereplő 20 éves Berényi Bianka DJ-zik, ruhákat tervez, de leginkább radikális hangvételű zenei projektjével, az EU Canniballal hívta fel magára a kortárs popzene iránt rajongók figyelmét. Tavaly az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett az első az évente kihirdetett, a legmenőbb magyarokat bemutató Cool-listán. Állitólag olyan jelenléte van, hogy az embernek már attól végigfut a hátán a hideg, ha arra gondol, hogy ugyanannak a városnak az utcáin sétál, mint ő.” Az Origo a Virágvölgy főszereplőjéről

KORÁBBI HÍREK

Virágvölgy premier Karlovy Vary-ban
Nyilvánosságra hozták a június 29-én kezdődő 53. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál programját. Közép-Európa egyetlen „A kategóriás” fesztiválja meghívta Csuja László filmjét, a Virágvölgyet. (2018.05.29.)

Új kezdetek, izgalmas folytatások: ők forgatnak 2017-ben
Animációk, az Inkubátor Program elsőfilmjei, illetve izgalmas és fontos életművek folytatásai forognak 2017-ben a Filmalap támogatásával. Almási Tamás új egészestés dokumentumfilmet készít, míg Nemes Jeles László, Reisz Gábor és Ujj Mészáros Károly pedig kiemelkedően sikeres bemutatkozását követően a második nagyjátékfilmjét forgatja idén. (2017.01.10.)

Inkubátor program eredményhirdetés
Az Egy nap, a Virágvölgy, A hetedik alabárdos, a Műanyag égbolt és a Hat könnyű lecke című filmtervek kapnak gyártási támogatást a Magyar Nemzeti Filmalap első alkalommal meghirdetett Inkubátor Programjának keretében, a pályakezdő filmeseket segítő pályázat eredményeit pénteken hirdették ki Budapesten. (2015.11.20.)

Filmgyártási támogatás a Filmalaptól: 62 millió forint

A honlap zavartalan működése érdekében cookie-kat (sütiket) használunk.RENDBEN